White ne želi da se Ronda ikad više bori, ona se odbija umiroviti

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2017 18:25h Autor:

Dana White & Ronda Rousey

Za predsjednika UFC-a, Danu White, karijera Ronde Rousey je završena priča. Ipak, najveća ženska MMA zvijezde se odbija umiroviti.

Rousey je posljednji put nastupila u prosincu prošle godine, što je zapravo bio njen povratak nakon više od godinu dana. Tada je pokušala vratiti pojas koji je u prethodnoj borbi izgubila, no naprosto je demolirana od strane Amande Nunes. Dana White je upitan o njenoj karijeri i šansi za nastavak ide, na što je dao odgovor kroz svoje subjektivno mišljenje.

“Ona se nije umirovila, USADA i dalje dolazi u ranim satima kod nje da bi je testirala, no ona se i dalje odbija umiroviti. Vjerojatno još uvijek nije spremna reći kako je dosta, no ja ne znam koji je razlog za to. Uvijek je razmišljala drugačije od većine”, rekao je White, a onda je dodao svoj stav prema možebitnom nastavku njene karijere:

“Ja to ne želim vidjeti i ne želim da se više ikad dogodi. Stalo mi je do nje, a zaradila je dovoljno novaca da joj to ne treba. Ona je trenutno jako sretna osoba, koja uživa u životu. U karijeri je postigla sve što je htjela i neka uživa u životu koji si je stvorila.”

White nikada nije skrivao kako prema Rousey gaji posebne emocije te je za vjerovati kako mu je iskreno stalo do toga da ona brine za svoje zdravlje, unatoč tome što znamo koliki bi mu njena možebitna borba donijela profit, njemu, odnosno kompaniji kojom predsjeda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI