White: Ne dođe li ovog puta Nick Diaz na pressicu, čeka ga otkaz!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2013 09:29h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz i dalje se nalazi pod suspenzijom zbog pada na doping testu jer je prije meča protiv Carlosa Condita koristio marihuanu, a polako se bliži razdoblje kada će ponovno steći pravo nastupa. No, on kao da je nestao i uopće ne odgovara na poruke ili pozive koje mu upućuje Dana White.

Nekim čudom predsjednik UFC-a zbog toga ipak nije ljut, bez obzira što njegov meč protiv Georgesa St-Pierrea nije tako daleko. "To je meč koji je Nick htio, a GSP je također bio zainteresiran. Očekujem ovog puta da bude sve u redu, iako Nick ne odgovara na moje pozive ili poruke, baš ništa. To je jednostavno Nick Diaz. Ne mora mi se uopće javiti, samo se mora pojaviti na konferenciji za medije", rekao je Dana.

"Jako bi me iznenadilo da po drugi put ne dođe, to mu jednostavno ne bi bio dobar potez. On nije veliki fan promocija borbi, ali to svejedno mora napraviti. To vrijedi za sve, bez obzira radi li se o Nicku Diazu, Andersonu Silvi ili nekom drugom, tako piše i u ugovoru. Zbog toga može dobiti i otkaz. Ne bi bilo baš sjajno kad se na konferenciji za novinare ne bi pojavio nitko osim mene", dodao je čelnik UFC-a.

Nick Diaz već je jednom zbog nedolaska na konferenciju bio prilično strogo novčano kažnjen, pa je ipak za očekivati kako ovog puta neće napraviti slične probleme svojoj organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI