White najavio McGregorovu važnu obavijest nakon UFC-a 205, mediji ‘iskopali’ da ide u mirovinu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2016 10:52h Autor:

Conor McGregor i Dana White

“Thanks for the cheese. Catch ya’s later” izjava bi uskoro mogla ponovno puniti naslovnice borilačkih medija. Riječ je o poruci kojom je Conor McGregor sredinom travnja ove godine najavio odlazak mirovinu, ali se tada sve u konačnici pokazalo kao još jedna sapunica nastala u režiji irskog borca. No sada je situacija drugačija. Naime, sam predsjednik UFC-a, Dana White, je najavio kako će se McGregor nakon borbe s Eddiejom Alvarezom obratiti s važnom obavijesti, a portal Smack His Face otkriva da će se naveća MMA zvijezda današnjice umiroviti nakon tog susreta.

White nije želio govoriti o detaljima, već je u dogovoru s McGregorom odlučio njemu prepustiti cijelu stvar. Ubrzo su počela nagađanja o tome što bi nam popularni Irac mogao ovoga puta priuštiti, a ranije spomenuti portal je odlučio kontaktirati ljude iz njegovog tima u Irskoj te je dobio informaciju kako će se on umiroviti nakon UFC-a 205.

McGregor je navodno dosegao svoj limit kada su u pitanju slava te pritisak i obveze koje ona donosi. Sve je to utjecalo na njegov privatni život i obitelj te mu je sada nužno potreban odmor. Prema pisanjima stranih medija, ovdje se radi o privremenoj mirovini, ali mirovini koja će potrajati, tako da će McGregor pojas iz perolake, ali i onaj koji bi mogao osvojiti u borbi s Alvarezom, napustiti odmah po završetku eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI