Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White najavio kraj karijere za legendarnog Minotaura, izašla snimka slomljene ruke! | Fight Site

White najavio kraj karijere za legendarnog Minotaura, izašla snimka slomljene ruke!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2011 12:27h Autor:

Stravična scena

Dana White je bio pomalo razočaran raspletom u meču Nogueire i Mira. Dojam je to nakon što smo čuli njegovu izjavu na press konferenciji sjajnog UFC-a 140 u Torontu.

Kada je Mir ustvrdio da je bio samo malo jače udaren i da nije bio niti blizu tome da ga Big Nog nokautira, White je rekao “da ne puši takvo objašnjenje”. I zaista, svakome tko je gledao meč, bilo je jasno da je Brazilac bio udaljen jedan ili dva udarca od toga da potpuno nokautira svog rivala. No, sklonost BJJ-u ga je ponijela i odlučio se za gušenje. Kobna greška koja ga je koštala meča, teške ozljede ruke, a možda i kraja karijere.

Predsjednik UFC-a, Dana White, najavio je “the” razgovor s Nogueirom. No, prije će ga dovesti u Las Vegas na operaciju ozlijeđene ruke.

“Nogueira je crni pojas u BJJ-u i najbolji majstor borbe na parteru u povijesti MMA-ja. No, kada te netko uhvatio, vrijeme je za tapkanje. Moraš to znati. Ovo se dogodi kada ne tapkaš”, objasnio je White koji dodaje kako je pretpostavljao da Nogueira neće priznati poraz što bi ga moglo koštati teške ozljede.

I Frank Mir je vjerovao da Big Nog neće tapkati.

“Imao sam snažne indikacije da neće predati. Uzeo sam mnogo zraka, a onda ste vidjeli što se dogodilo”, opisuje bivši prvak.

S obzirom na nokaute protiv Mira i Velasqueza, te tešku operaciju kuka koja ga je izvan stroja držala više od godine dana. Dana White smatra da bi ovo trebao biti kaj brazilske legende.

“Morate pogledati njegovu cijelu karijeru, ne samo kraj. Taj je čovjek bio u strašnim ratovima. U Prideu se borio s Cro Copom koji ga izrazbijao strašnim udarcima u tijelo i glavu. Na kraju je izvukao polugu u drugoj rundi. Cijela njegova karijera je rat.”

“Big Nog je dobar momak kojeg nevjerojatno poštujem i znam da će se naljutiti na mene kada kažem ovakve stvari. No, nažalost, ili na sreću, ja sam onaj koji donosi odluke. Moram sjesti s njim i razgovara. Ne želim gledati kako dobiva batine. On ili bilo tko drugi”, zaključio je White i navijestio da je ovo možda bio i posljednji meč u karijeri za legendarnog Big Noga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI