White najavio koje su iduće dvije borbe za Cyborg i Nurmagomedova!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2018 21:04h Autor:

Cris Cyborg i Khabib Nurmagomedov

Dana White otkrio je kakvi su planovi u vrhu ženske perolake i muške lake kategorije, odnosno koje iduće borbe čekaju Cris Cyborg i Khabiba Nurmagomedova.

Impresivni nastupi Khabiba Nurmagomedova i Cris Cyborg na UFC 219 eventu prošlog vikenda svakako su odmah pokrenuli temu oko toga protiv koga bi se ovo dvoje boraca iduće trebalo susresti. Prvi puta je otvoreno o tome progovorio predsjednik UFC-a, Dana White, u razgovoru za Yahoo sports. I prva tema bio je Dagestanac.

“Ukoliko se Conor misli vratiti oko ožujka, mi svejedno možemo napraviti borbu Khabiba i Tonya, a onda se pobjednik bori protiv Conora za titulu. Ukoliko misli odmarati do jeseni, tada ćemo napraviti Tonya i Khabiba za titulu i to ne privremenu, nego onu pravu”, rekao je White.

Drugi dio onog što je White rekao je jasan. Ukoliko se McGregor ne odluči uskoro vratiti, UFC će biti prisiljen oduzeti mu titulu, iako je White ne tako davno izjavio kako ne vidi potrebu oduzimanja pojasa. Ipak, prvi dio je izuzetno nejasan. Ukoliko se McGregor vrati u ožujku, on bi tada bio spreman boriti se protiv Fergusona te nema potrebe raditi borbu Fergusona i Nurmagomedova. U tom slučaju bi do borbe protiv McGregora i pobjednika prošlo još nekoliko mjeseci te se ona ne bi održala prije svibnja ili lipnja. Ima li White možda neke druge planove? (čitaj Nate Diaz)

Što se tiče Cris Cyborg, tu su stvari bile puno jasnije. Megan Anderson ipak nije opcija, nego White namjerava napraviti jednu superborbu između dvije prvakinje.

“Amanda Nunes se želi boriti protiv Cyborg i to je borbu koju ćemo organizirati. To je prava borba i već radimo na njoj. Amanda Nunes je snažna velika djevojka jakog udarca. Mislim kako vrlo dobro može parirati Cyborg i to bi svakako bila zabavna borba”, rekao je na tu temu.

Nunes je već ranije prozivala Cyborg, da bi se nakon toga ipak predomislila. Što se tiče Cyborg, ona je više puta rekla kako se nema namjeru boriti protiv borkinja koje dolaze iz Brazila, no posljednja je izjava kako bi se bila spremna boriti protiv Nunes ukoliko ova baš želi boriti se protiv nje. Dodala je kako joj to nije najdraža opcija, ali da će borbu prihvatiti ukoliko UFC i Nunes tako žele.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI