White: Nadam se da će još boraca priznati da je gay!

UFC 28.12.2012 10:45h Autor:

Dana White

Dana White u nekim je svojim stavovima prilično tvrdokoran, pa na neki način možda i malo staromodan. No, to nije slučaj kad je u pitanju seksualna orijentacija boraca.

Ugovor s UFC-om trenutno ima potpisano preko 400 boraca i jednostavnom matematikom može se zaključiti kako među njima homoseksualne sklonosti ima vjerojatno njih nekoliko desetaka. No, nijedan od njih do sada to nije odlučio javno otkriti.

Prvi član UFC-a za kojeg se zna da  je gay orijentacije je zapravo borkinja Liz Carmouche, a Dana bi volio kada bi se pojavio i neki njezin kolega koji bi otvoreno priznao nešto takvo.

"Super mi je to! Potrebna je jako velika hrabrost priznati da si gay, ali treba to ipak otvoreno reći. Mnogi ljudi su zbog toga zabrinuti, ne samo sportaši, već i glumci i svi drugi, jer se boje za svoje karijere. Ulazimo u 2013. godinu i smiješno je da vlasti negdje brane dvije osobe istog spola da se ožene", rekao je Dana.

"Drago mi je da je Liz otvoreno priznala da je gay i nadam se da će još boraca skupiti hrabrost i to učiniti", dodao je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI