White na najbolji mogući način objasnio zašto je Rogan jedan od najzaslužnijih za rast UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2018 11:19h Autor:

Joe Rogan

Dana White nahvalio je UFC-ovog komentatora Joea Rogana i istaknuo ga kao jednog od glavnih faktora koji su utjecali na nevjerojatno brz rast danas najjače MMA promocije.

“Kada pričate o talentu, onda je on najbolji ikada”, izjavio je predsjednik UFC-a za Barstool Sports, pa potom objasnio svoju uvodnu rečenicu:

“Jedan od razloga našeg brzog rasta je njegova mogućnost da vas vodio kroz događanja. On je briljantan, toliko je dobar i strastven oko sporta da se to osjeti kada gledate naše priredbe. On nije neki tip koji je došao samo po svoju plaću, on je osoba koja zaista voli ovo što radi. Mi ga nismo plaćali prvih 12 evenata i sve ih je odradio za besplatno. Pored svega, on ima sjajan glas za ovaj posao”, zaključio je White.

I zaista, kada pričamo o UFC-u, primijetit ćemo da nas tri poznata lica najviše prate kroz povijest ove promocije. Jedno od njih je Dana kao predsjednik, a druga dva su legendarni najavljivač Bruce Buffer i Joe Rogan.

‘Glas Octagona’, kako mu se često tepa, surađuje s UFC-om još od 1996. i SEG dana (UFC 10), dok se Rogan priključio godinu dana kasnije (UFC 12) kao ‘backstage’ reporter. Joe je tu poziciju s vremenom napustio, ali se 2002. vratio u UFC koji je tada već preuzela Zuffa. Njegova nova uloga je od te godine bila ona koju ima i dan danas…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI