White: Mogli bi napraviti treći meč Dos Santosa i Velasqueza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2012 18:50h Autor:

Dos Santos VS Velasquez (foto: MMA Fighting)

Dojmovi nakon fantastičnog revanša između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza neće se slegnuti još danima, pružili su nam zaista sjajnih 25 minuta, no čini se da se već počelo razmišljati o eventualnoj organizaciji njihove treće međusobne borbe.

Predsjednik UFC-a jedan je od onih kojima takva ideja definitivno nije nezanimljiva, iako se prema mnogim kriterijima, pa čak i prema njegovim ranijim riječima, kao idući izazivač nameće zapravo Alistair Overeem u slučaju pobjede nad Antoniom "Bigfoot" Silvom početkom veljače iduće godine.

No, Dana White odlučio je pozitivno odgovoriti na pitanje o mogućnosti da se održi treći okršaj JDS-a i Velasqueza. Kad bi to moglo biti ipak trenutno nije poznato, White je poznat i po tome da se ponekad ne drži svojih najava.

"Mislim da Junior definitivno nije očekivao da se ovakvo nešto može dogoditi i da to može trajati punih 25 minuta. Moguće je da se napravi nova borba između njih dvoje", rekao je Dana na konferencije za medije nakon održanog UFC-a 155 na kojem je Velasquez nakon 13 mjeseci vratio titulu prvaka u teškoj kategoriji u svoje vlasništvo.

"Zanimljivo je da je Cain uspio uništiti Juniora na nogama, to je nešto što gotovo nitko nije očekivao", dodao je čelni čovjek UFC-a. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI