Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Možda ćemo gledati Dillashaw vs. Faber! | Fight Site

White: Možda ćemo gledati Dillashaw vs. Faber!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2015 22:44h Autor:

T.J. Dillashaw

T.J. Dillashaw je UFC-ov bantam prvak a njegov mentor u Team Alpha Maleu Urijah Faber bivši izazivač i jedan od najboljih bantam boraca svijeta. Dana White planira jednog dana organizirati njihovu borbu i prema njegovim riječima, Dillashaw i Faber ne bi imali ništa protiv.

White je u emisiji UFC Tonight izjavio da bi Urijah i T.J. odradili međusobnu borbu.

"Moguće je", rekao je White. "Oba borca su jasno dala do znanja da bi se borili jedan protiv drugog. Vidjet ćemo što će biti."

Meč Dillashaw-Faber bi se mogao održati jednog dana, ali to neće biti njihov sljedeći meč. White je prošli tjedan potvrdio da će title shot dobiti bivši bantam prvak Renan Barao jer su glavni izazivači Dominic Cruz i Raphael Assuncao doživjeli teške ozljede. Što se tiče Fabera, White je rekao da ga UFC planira spariti s nekim drugim.

"To nije plan za njihovu sljedeću borbu, ali to je svakako meč koji bi htio vidjeti", izjavio je predsjednik UFC-a po pitanju meča Dillashaw-Faber.

Dillashaw i Faber nisu presretni ovakvom mogućnošću.

T.J.smatra Urijaha svojim mentorom i ne bi se želio boriti s njim. Urijah je rekao Arielu Helwaniju da se ne želi boriti s T.J.-om, no da neće zatvoriti vrata toj opciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI