White: Mislim da je Edgar zaslužio pobjedu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2012 12:03h Autor:

UFC 144 poster

“Ponovno moram naglasiti da ja nisam sudac. U posljednju rundu, prema meni, ušli su izjednačeni, a ja sam tu dionicu dao Frankieju. Ludo je da suci pobjedu sa 4-1 daju Hendersonu. Vidio sam da su je dvojica bodovala zadnju rundu za Hendersona. Ne znam kako je to moguće. Na Twitteru je dosta ljudi bodovalo kao i ja, dok su neki drugi bili za Hendersona. Znao sam da će biti kontroverze”, izjavio je čelnik UFC-a nakon što je njegova promocija dobila novog prvaka – Bena Hendersona.

White ipak nije Edgaru dao bonus za pobjedu kao što je zbog druge sudačke kontroverzne odluke nagrađen Takeya Mizugaki. I dok Hendersonovu pobjedu naziva upitnom, poraz Mizugakija je nazvao čistom pljačkom.

“Ako mislim da je netko opljačkan, onda ću to pokušati ispraviti.”

Iako je većina očekivala da bi UFC mogao promptno organizirati revanš Edgara i Hendersona, Dana white je skloniji ideji da se Edgar preseli u pero kategoriju.

Što White misli o predstavi Quintona Jacksona?

“Razočaran sam. Mislim da je toliko talentiran da sumnjam kako se on još uvijek ozbiljno želi baviti s ovim. Još od snimanja posljednjeg filma. Vidjet ćemo što će se s njim dogoditi”, objašnjava čelnik UFC-a.

Pogledajte čitav intervju za MMAFighting:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI