White: Meč Bisping vs. Miller je jedna od najjednostranijih borbi u povijesti UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2011 10:11h Autor:

TUF Bisping vs. Miller

Dana White je meč Bispinga i Millera nazvao “jednom od jednostranijih borbi u povijesti UFC-a”. Dapače, nakon dvoboja koji je završio tehničkim nokautom u trećoj rundi, White je najavio kako je ovo možda i posljednji meč u UFC za kontroverznog Millera koji ga je očito razočarao…

“Svađao sam se s ljudima jer su dali prvu rundu Mayhemu. Ja sam je dao Bispingu. Ne mogu mu dati rundu jer je imao četvrtinu monta i nije napravio nikakvu štetu. Bipsing je i u prvoj rundi bio bolji”, objašnjava čelnik UFC-a za MMAFighting.

White priznaje kako je vjerojvao da se Miller može suprotstaviti Bispingu…

“Vjerovao sam da će biti izjednačenija borba iako sam znao da je Bisping puno iskusniji. Pogledajte protiv kakvih se on sve boraca borio. Natjecao se u poluteškoj diviziji, ušao je u kavez s Rashadom Evanson. Dugi niz godina je u UFC-u i svoj posao radi jako dobro.”

Je li trema zbog povratka u UFC nakon šest godina utjecala na Millera?

“Teško je reći. Možda. Primjetio sam kada ulazi u oktogon da diše jako duboko. Poznato je da se borci uplaše prvi puta kad ulaze u UFC-ov oktogon. Iako je odradio dosta mečeva, ovo je za njega bila najveća pozornica. Čak veća i od borbe protiv GSP-a.”

Ostatak intervjua pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI