White: Meč Jones VS Anderson će se dogoditi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2012 07:59h Autor:

Dana White i Jon Jones

Dana White još je prije dva – tri tjedna najavio da bismo mogli ipak gledati meč između Jona Jonesa i Andersona Silve, a takve svoje najave još je jednom jučer ponovio.

Anderson Silva zaista još uvijek traži pravog protivnika, sa Stephanom Bonnarom doslovno se poigrao ovog mjeseca u Rio de Janeiru i mnogi vjeruju da bi mu jedini pravi izazov mogla predstavljati borba protiv kolege prvaka iz poluteške kategorije. Jon Jones je na tu informaciju, baš kao i sam Anderson, najprije reagirao prilično nezainteresirano i odbacio svaku pomisao da bi se takvo što moglo dogoditi, no posljednjih dana situacija se polako mijenja.

Super-borba Jones VS Anderson bliži se realizaciji, doduše puževim korakom, ali velika je stvar što su ovog tjedna i Jones i Anderson izjavili u medijima da je to meč koji se ipak može dogoditi, za razliku od svojih prethodnih čvrstih stajališta da takvo što nije moguće.

"Garantiram vam da će se Jones VS Anderson definitivno dogoditi. To je meč koji ćemo sigurno napraviti", rekao je Dana u chatu s fanovima, a to je stav koji ima već nekoliko tjedana i čini se da bi u svom naumu zaista mogao uspjeti i donijeti nam jednu od najvećih borbi u povijesti UFC-a, koji bi također njegovoj organizaciji zasigurno donio desetke milijuna dolara prodajom PPV-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI