Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Meč GSP VS Anderson nije realnost! | Fight Site

White: Meč GSP VS Anderson nije realnost!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2012 11:21h Autor:

Anderson Silva i GSP

Mnogi koji su se radovali meču između Andersona Silve i GSP-a ostat će razočarani nakon najnovije izjave Whitea, jer se čini da taj meč trenutno ipak nije ni blizu realizacije.

Prestiž meč između dva možda i najbolja MMA borca na svijetu do prije samo par dana bio je prema mišljenju mnogih sigurna stvar. Čak su Dana White i Lorenzo Fertita potvrdili da će se taj meč organizirati, no sada se polako okreće priča, no nije nam poznato zbog čega je do toga došlo.

Predsjednik UFC-a odlučio je malo spustiti loptu na zemlju i reći da još uvijek nije ništa konkretno učinjeno oko ugovaranje te borbe koja bi bila bez ikakve sumnje iznimno gledana. "Borba Anderson VS GSP zasad je samo priča, nije to realnost. Nisam još pričao s nijednim od njih o međusobnom meču. Nema nikakve garancije da će se taj meč dogoditi, ali pričekajmo da vidimo kako će se razviti situacije u njihovim karijerama", rekao je Dana.

Čelni čovjek UFC-a napominje i kako su trenutno pred obojicom vrlo teški izazovi u vidu borbe protiv Stephana Bonnara, odnosno Carlosa Condita.

"Znam da su mnogi već unaprijed otpisali Bonnara, ali to je borac kojeg nikad nitko nije pobijedio prekidom u UFC-u. Borio se protiv svih najbolji i cijelo je vrijeme među najboljim poluteškašima koje imamo. Borba GSP-a protiv Carlosa Condita nije šala. Condit je pravi i opasan borac. Ne kažem to tek tako, ali tek ćemo vidjeti kako će Anderson i GSP proći u svojim mečevima", smatra Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI