White: Meč Bispinga i Andersona zvuči zanimljivo!

UFC 23.09.2012 10:51h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping uspio je slaviti rano jutros po našem vremenu u meču protiv Briana Stanna i sada se s pravom može nadati borbi protiv Andersona Silve.

Tjednima smo morali slušati kako engleski borac uvjerava sve oko sebe da je jedino on trenutno prava prijetnja koja postoji za Andersona Silvu, no malo tko je na njega obraćao pažnju, svi su čekali da najprije vide kako će proći njegov okršaj protiv Briana Stanna na UFC-u 152.

Noćas smo napokon taj meč i dočekali, a Bisping je potvrdio svoje riječi da taj meč neće predstavljati posebnu poteškoću za njega te je bio bolji tijekom većeg dijela borbe i na kraju potpuno zasluženo odnio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom.

Dana White je nakon priredbe također potvrdio da se sada razmišlja o njemu kao o izazivaču Andersona Silve. "Joe Silva i ja razgovarali smo tijekom večeri i rekao sam mu da smatram kako bi meč između Bispinga i Andersona bio vrlo zanimljiv. Radi se o prilično kompletnom i atraktivnom borcu koji nikad ne razočara."

No, definitivne potvrde da će zaista tijekom iduće godine on biti izazivač još uvijek nema. "Srednja kategorija prilično je krcata. Imamo nekoliko boraca koji stoje u redu, slažem se da je Bisping bio odličan protiv Stanna, ali vidjet ćemo što ćemo napraviti", rekao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI