White: McGregor je logičan izbor za prvog izazivača!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2014 10:56h Autor:

Conor McGregor

Dana White ne prestaje hvaliti novu UFC zvijezdu Conora McGregora, a niti skriva da s njim ima velike planove.

McGregor je nakon pobjede protiv Dustina Poiriera na ljestvici izazivača u pero kategoriji skočio na petu poziciju, ali Dana White i čelnici UFC-a imaju puno veće planove s irskom MMA zvijezdom. McGregor je došao na ideju da se bori protiv Diega Sancheza koji je nakon ozljede Normana Parkera ostao bez protivnika na UFC-u 180. No, predsjednik UFC-a odbacio je tu mogućnost jer mu sprema znatno jači i važniji meč.

"Stvari su jednostavne. Kad pogledate listu izazivača svi su se oni borili s Aldom. Conor se jedini nije s njim borio. Dakle, tko je prvi na redu za borbu s Aldom nego Conor. Svi drugi su se s njim borili.", izjavio je Dana White.

"Lorenzo Fertitta i ja smo bili s Conorom na večeri i rekao nam je da se želi boriti s Diegom Sanchezom u lakoj kategoriji. Pitao sam ga je li lud i rekao da nema šanse te da ćemo mu uskoro dogovoriti novu borbu. On se jednostavno želi boriti. Rekao je da su on i Diego razgovarali o tome i da obojica žele taj meč. Rekli smo mu da to nije moguće, ali je ipak na Twitteru objavio da se bori s Diegom."

Kako stvari stoje McGregor će očito dobiti priliku da se bori za naslov i brže nego što se očekivalo. Jose Aldo će pojas braniti na UFC-u 179 protiv Chada Mendesa, a Irac će po svemu sudeći dobiti priliku boriti se s pobjednikom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI