White: Ludi su oni koji misle da Siver ne može pobijediti!

UFC 14.01.2015 08:47h Autor:

Dennis Siver

U noći s nedjelje na ponedjeljak 19. siječnja u Bostonu nas očekuje UFC 59 koji predvode Conor McGregor i Dennis Siver, a mnogi su mišljenja da je to još jedan novi korak borca iz Irske prema borbi za naslov prvaka.

Mnogi ne daju prevelike izglede Siveru, ali s druge strane puno je i onih koji žele njegovu pobjedu koja bi zaustavila Conora McGregora. Uoči meča koji nas očekuje oglasio se i predsjednik UFC-a.

"Nitko nije mislio da Conor može pobijediti Poiriera, ali pobijedio je i napravio veliki korak prema borbi za naslov. Ludi su oni koji misle da Siver ne može zaustaviti Conora jer taj momak zna itekako dobro udariti.", rekao je Dana White.

"Mnogo je fascinantnih stvari vezano uz Conora McGregora. Način na koji priča nije "trash talk". On jednostavno 100% vjeruje u sebe i vjeruje da će biti prvak. Ako sjedite u sobi s njim 15 minuta i vas će uvjeriti u to. Rekao je mnogo toga o Siveru i zapalio vatru. Siver je sam rekao da dolazi u Boston kazniti ga za sve što je rekao. Siver je izdržljiv i čvrst momak koji jebeno jako udara."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI