Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Lombard nije greška! | Fight Site

White: Lombard nije greška!

UFC 21.03.2013 17:28h Autor:

Hector Lombard

Hector Lombard jedno je od najvećih razočaranja u UFC-u u posljednjih godinu dana otkako je u toj organizaciji nastavio karijeru nakon napuštanja Bellatora.

Mnogi su se nadali da bi upravo on nakon svog nevjerojatnog niza od čak 20-ak pobjeda mogao ugroziti vladavinu Andersona Silve u srednjoj kategoriji, ali bio je zapeo već na prvoj prepreci zvanoj Tim Boetsch. Gotovo pola godine nakon tog poraza napokon je stigao do pobjede u UFC-u nokautom u meču protiv Rousimara Palharesa, a onda je u Japanu početkom ožujka doživio novi poraz.

Bilo je to i više nego dovoljno da MMA fanovi počnu s pričama kako je njegovo dovođenje u UFC zapravo pogrešan potez, ali Dana White ipak ne razmišlja u tom smjeru.

"Ne, nikako ne mogu gledati na Lombarda kao na pogrešku. Čovjek je došao na određenu razinu i bilo ga je potrebno dovesti u UFC. Ljudi ponekad uspoređuju UFC s drugim organizacijama, ali borci koji su kod njih odlični tek nakon dolaska u UFC mogu saznati na kojoj su razini zapravo. Sve do tada oni ne mogu znati kako kotiraju na ljestvici najboljih na svijetu", rekao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI