White: Lesnar i Fedor neće se nikad vratiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2012 05:34h Autor:

Brock Lesnar

Brock Lesnar napustio je svijet kečera, a čini se da je to ujedno i kraj njegove karijere, ako je vjerovati riječima Dane Whitea da se neće vratiti ni u UFC.

Bivši prvak UFC-a, Brock Lesnar, odlučio je nedavno završiti svoju kečersku karijeru i to je objavio svijetu u iznimno kratkoj video snimci koju je objavio na YouTubeu. Tada je u svojoj izjavi od svega par sekundi najavio da više nema namjeru nastupati kao kečer.

To je potaknulo nagađanja da bi se možda mogao vratiti u svijet UFC-a, Dana White također je ostavio mogućnost da se to dogodi, odnosno čekao je reakciju samog Lesnara, no čini se da od toga ipak neće biti ništa.

"S njim je gotovo. Nazvao me prije nekoliko dana i mogu reći da se nikad neće više vratiti u UFC. Rekao mi je samo da može hrvati, ne može se više boriti", otkrio je Dana.

Nije ni tom prilikom uspio izbjeći vječno pitanje o borbi Lesnara i Fedora, je li ikad pokušao tu borbu zaista dogovoriti, no čini se da je to ionako stvar prošlosti. "Fedor se neće vratiti iz mirovine, on nema takvu namjeru", otkrio je čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI