White: Kritike zbog Ronde su jebene gluposti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2012 10:14h Autor:

Dana White

Čelnik UFC-a iznimno je žestoko reagirao na kritike koje pristižu posljednjih dana od fanova kojima se ne sviđa što će UFC 157 predvoditi Ronda Rousey i Liz Carmouche. Smatraju kako borkinje ne zaslužuju glavni meč večeri.

No, Ronda je ipak prvakinja i kao takva praktički automatski zaslužuje priliku boriti se posljednja te večeri. "Normalno da će Rousey biti meč večeri kad je ona prvakinja, a još je i opaka. Liz je jedina pristala na meč protiv nje, a ostale pričaju gluposti i to je činjenica. UFC 157 ima i ostale odlične borbe, a cure zaslužuju pažnju", smatra Dana.

"Nekad su nas napadali i pljuvali zato jer smo mečeve večeri davali borcima iz lakših kategorija. Kritizirali su nas jer smo takvu priliku dali primjerice BJ Pennu i Jensu Pulveru, a svi znate koliko je Penn napravio u svojoj karijeri. Postao je ogromna zvijezda", nastavio je Dana demantirati kritičare.

UFC-ova ženska bantam kategorija uskoro će biti pojačana, a među prvim pridošlicama bit će i Sara McMann. "Sara će nam se uskoro pridružiti. Pričala je kako nije istina da je odbila meč protiv Ronde, ali to je laž. Jednostavno želi prije toga odraditi još jednu borbi i to je u redu, ipak je Ronda prilično opasna, samo nema smisla da okolo laže i priča sranja", dodao je White.

"Ja na cure gledam jednako kao i na dečke. Pa nisu ovo 1920-e godine i mi ćemo ih tretirati potpuno jednako kao i muške borce. Jebena glupost je kritika da se sve vrti oko Ronde. Pa to je normalno, ona je glavni razlog zbog kojeg su se ljudi zainteresirali za ženski MMA, ali normalno da će i ostale cure dobiti svoj prostor, pa neće ona biti jedina u svojoj kategoriji", rekao je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI