White kontaktirao ponovno Fedora i želi ga u UFC-u?

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2012 07:57h Autor:

Fedor Emelianenko

Dana White morao je još jednom po tko zna koji put odgovarati na pitanje o mogućnosti dolaska Fedora u njegovu organizaciju, iako se ruski borac prije nekoliko mjeseci umirovio.

Legendarni osvajač Prideovog pojasa, Fedor Emelianenko, već nekoliko mjeseci uživa u svojoj potpuno zasluženoj borilačkoj mirovini, iako je trenutno i dalje aktivan na ruskoj sceni kao predsjednik MMA unije, koja je nedavno dobila ovlasti te postala regulatorno tijelo za tu borilačku disciplinu u Rusiji.

No, bez obzira što je otišao u mirovinu, MMA fanovi diljem svijeta i dalje se nadaju da bi se čudo moglo dogoditi i da ga vidimo u barem jednoj borbi u najboljoj MMA organizaciji na svijetu. Dana White jučer je gostovao na jednom chatu s fanovima, a ponovno je neizbježno pitanje bilo o mogućnosti dolaska Fedora u UFC.

Čini se da je White kontaktirao u posljednje vrijeme s Fedorom ili nekoga iz njegovih bližih krugova s obzirom da je prilično dobro upućen u situaciju Fedora, kao i njegova osobna razmišljanja. "Ne očekujte da s Fedorom dođe do nekih promjena, bar ne tako skoro. On je uspio posljednjim pobjedama spasiti ostavštinu svoje MMA karijere, jer mu je nakon nekoliko poraza prijetila katastrofa. Čini se da nije gladan novca i to mu definitivno neće biti motiv za povratak u MMA, ako se on dogodi", rekao je Dana.

Fanovi su se odmah nakon takvog odgovora raspisali i uvjereni su da je čelnik UFC-a posljednjih tjedana ponovno provjerio kakva je situacija s Fedorom i je li ga moguće dovesti, no potvrde takve informacije ipak nema, pa sve ostaje ipak temeljeno na mašti MMA fanatika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI