White komentirao tehničke probleme prvog UFC-ovog PPV-a na ESPN+ platformi

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2019 09:43h Autor:

UFC on ESPN

UFC 236 je bio prvi UFC-ov event koji se u SAD-u prikazivao ekskluzivno na ESPN+ platformi. No, debi nije prošao bez problema…

Mnogi fanovi su preko društvenih mreža izrazili nezadovoljstvo sučeljem, pronalaskom same priredbe, uslugom, a neki, poput bivšeg prvaka Frankieja Edgara, nisu mogli pokrenuti “stream”. I on je o tome izvijestio preko društvenih mreža što svakako nije dobra reklama niti za UFC, a niti za ESPN.

Svi oni koji su htjeli gledati UFC 236, morali su se najprije preplatiti na ESPN+ platformu, a onda kupiti prijenos koji je koštao 59,99 dolara. Novi pretplatnici su mogli dobiti određeni popust kupujući paket, no svakako se radi o priličnoj cijeni za manjkavu uslugu. Predsjednik UFC-a Dana White tvrdi da će se stvari unaprijediti…

“Nedavno smo bili u pregovorima oko novog ugovora za PPV uslugu s jednom drugom kompanijom i nije nam se svidjelo kako je to išlo pa smo počeli razmišljati izvan sadašnjih okvira. Počeli smo razgovarati s ESPN-om, pregovori su išli vrlo brzo i uspjeli smo doći do dogovora. Znali smo da sve mora krenuti vrlo brzo. I oni i mi. Znali smo da će biti manjih problema. Nadali smo se da će biti mali, ali da možemo krenuti”, izjavio je White na press konferenciji poslije UFC-a 236 u Atlanti.

“Sljedeći PPV će biti mnogo bolji. Sljedeći ćete moći kupiti odmah preko aplikacije. Bit će lakše, bit će bolje. Ne govorim to jer sam u poslu s tim ljudima. Znate da nisam slatkoriječiv niti prema onima s kojima surađujem, ako tako ne mislim. Ali ovi ljudi znaju što rade, oni su sami vrh. Svi ovi problemi koji su bili prisutni će biti popravljeni, a sve će biti samo bolje”, zaključio je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI