White komentirao pomutnju nastalu Diazovim ponašanjem: “Pa ne možeš potpisati ugovor i onda raditi ovakve stvari”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2018 11:22h Autor:

Dana White i Nate Diaz

UFC teško pronalazi zajednički jezik s braćom Diaz, a posljednji takav slučaj vežemo uz UFC 230 borbu u kojoj bi trebali gledati Natea Diaza i Dustina Poiriera.

Ono što se na Twitteru jednog dana pojavilo kao Poirierova ideja, polako prerasta u sve veću dramu. Naime, nakon što je njegov protivnik napisao da bi bilo dobro njihovu borbu promovirati kao onu za titulu u novoj kategoriji (165 lbs), Nate je stvari odveo na novu razinu objavivši da je taj dogovor postignut.

Dana White je u nekoliko razgovora s vodećim borilačkim portalima demantirao cijelu priču, a u razgovoru s TMZ-om se malo detaljnije osvrnuo na ponašanje svoje zvijezde.

“Mislim da se sada mora boriti. Čovjek je potpisao ugovor, ulaznice se već prodaju i sve oko toga je već u pokretu. Pa ne možeš potpisati ugovor i onda raditi ovakve stvari i odbijati borbu”, izjavio je White pritom odgovarajući na ranije objavljenu Diazovu poruku u kojoj je tvrdio da mu je UFC rekao kako Poirier na kraju nije pristao na meč u novoj kategoriji.

“Vraćam se iduće godine”, nadodao je Nate tada na to.

Da je borac iz Stocktona napravio pomutnju, White je opisao uz jedan primjer.

“Pogledajte što on radi. Upravo su mi prišla dva policajca s pričom kako im je žao što je otpala Diazova borba. Sad već dosta ljudi misli da neće biti ništa od tog meča.”

Osvrnuo se predsjednik UFC-a i na ranije spomenutu Diazovu poruku.

“Nismo s njim nikada raspravljali o tome. To nikad nije bila opcija”, zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI