Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: “Kod Conora raste želja za novim mečem protiv Mayweathera…” | Fight Site

White: “Kod Conora raste želja za novim mečem protiv Mayweathera…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2018 11:22h Autor:

McGregor i White

U vjerojatno prvom intervjuu u 2018. godini, predsjednik UFC-a Dana White je odlučio progovoriti o “velikoj želji koja sve više proganja UFC prvaka Conora McGregora”. Ako sto pomislili da White govori o nekom UFC match-upu, prevarili ste se. Predsjednik elitne promocije je u razgovoru za FS1 otkrio da Irca sve više “proganja poraz od Floyda Mayweathera” u boksačkom meču koji se dogodio prošlog kolovoza.

S obzirom da White ovakvu tvrdnju ne bi plasirao u javnost bez jasnog razloga, čini se kako UFC ponovno “kuha” neku priču u kojoj bi Conor McGregor i Floyd Mayweather odradili revanš. Uz naravno sudjelovanje UFC-a kao kopromotora. Uostalom, zarada koju su inkasirali od tog boksačkog meča im je spasila 2017. godinu.

“Conor se zaista jako želi boriti ponovno. Rekao sam Conoru da je ono što je učinio nevjerojatno. Sjedio sam tamo sa svojim partnerom Lorenzom Fertittom i samo sam govorio: ‘pa tog momka smo našli u Irskoj prije samo četiri godine i sada ide u šestu rundu s Floydom’. Pa je otišao i u sedmu rundu s Mayweatherom…”, opisuje White svoja iskustva s tog boksačkog meča koji se dogodio u Las Vegasu.

Na koncu je slavni boksač pobijedio prekidom u desetoj rundi.

“Stvarno je odradio odličan posao, ali Conor nije zadovoljan s onime što je pokazao i istinski je vjerovao da će pobijediti u tom meču.”

“Mislim da je Conor pobijedio u prve četiri runde. Morate razumijeti da sam ja odradio čitavu turneju boksačkih emisija i svaki boksački stručnjak mi je rekao da Floyd Mayweather neće primiti niti jedan udarac. Tako da vam neću lagati, bilo je tu malo ‘o moj bože što će se dogoditi’. Htio sam da ljudi nakon meča zagase televizor i budu zadovoljni jer se radilo o dobrom meču. I bio je to dobar meč”, zaključio je White.

I dok predsjednik UFC-a tvrdi da u McGregoru “raste želja za revanšem protiv Mayweathera”, on također dodaje da je vrijeme da McGregor obrani pojas u UFC-u koji je osvojio protiv Eddieja Alvareza. Prema posljednjim informacijama “Notorious” bi se trebao vratiti do ljeta 2018. godine.

Samo je pitanje u kojem borilištu? MMA ili boksačkom?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI