White: Khabib će se boriti u Rusiji, ali ne protiv McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.05.2018 09:42h Autor:

Conor McGregor & Khabib Nurmagomedov

Borba Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora vjerojatno bi porušila sve PPV rekorde. Postao je to, što zbog izvedbi jednog u oktogonu, a što zbog ponašanja drugog izvan njega, najiščekivaniji potencijalni dvoboj s UFC-ovog rostera.

Naravno, svemu tome pripomaže i način na koji su napravili ‘izmjenu’ na tronu, odnosno činjenica da je Irac s njega sišao bez da je pojas izgubio borbom u kavezu.

Kada se priča o tom spektaklu, onda se tu često pojavljuje i mogućnost organizacije istog u Rusiji. Izlazak na tako veliko tržište već je dugo vremena želja vodeće MMA promocije i nešto na čemu se intenzivno radi posljednjih godina, ali isto tako to nije lokacija na kojoj bi UFC volio organizirati jedan događaj takvih razmjera.

Prema posljednjim informacijama koje je Dana White iznio u javnost, prevelika je to borba da bi UFC zbog nje potegnuo sve do Rusije, ali je zato nastup Khabiba na tom teritoriju sasvim izgledan i, čini se, prisutan u njihovim planovima.

“Ne”, odgovorio je predsjednik UFC-a kada ga je TMZ upitao hoće li se Irac i aktualni prvak boriti u Moskvi, pa zatim detaljnije objasnio:

“Ako radite toliko veliku borbu, onda ju morate organizirati u Vegasu. Khabib će se u jednom trenutku boriti u Rusiji, ali to neće biti ta borba. Ona je prevelika i mora biti u Vegasu.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI