White: Kad Nelson pobijedi najbolje, onda će dobiti priliku za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2013 09:48h Autor:

Roy Nelson

Roy Nelson već dulje vrijeme izaziva simpatije među velikim dijelom MMA fanova diljem svijeta. Unatoč svom fizičkom izgledu koji je daleko od atletskog, svojom srčanošću i ogromnom snagom ruši gotovo sve pred sobom u posljednje vrijeme.

Zbog toga je Nelson počeo polako razmišljati i o napadu na titulu prvaka, ali posljednjih dana učestalo izjavljuje kako zna da je nikad neće dobiti te kako je to politička i poslovna odluka čelnika UFC-a.

Na te je riječi napokon reagirao i Dana White koji mu je odlučio direktno odgovoriti kako može doći do statusa izazivača u kraljevskoj kategoriji, kako često nazivaju teškaše.

"Nelson često voli pričati kako nikad neće dobiti priliku napasti titulu, ali čovječe, pa on najprije mora pobijediti neke ljude da bi mogao na prvaka. On je uspio nokautirati borce koji se nalaze u donjem dijelu ljestvice top deset, ali kada se na drugoj strani oktogona nađu oni iz vrha, onda to ne može ponoviti. Da bi dobio priliku za titulu, treba ipak pobijediti one najbolje", rekao je Dana.

"Svi znaju što ja mislim o Royju, baš kao što se svi sjećaju što sam mislio o Titu Ortizu, ali nikad zbog toga mu nisam onemogućavao da ima neke mečeve. Ako uđe u oktogon i pobijedi bolje od sebe, onda naravno da će biti izazivač, ali do toga neće doći samo običnom pričom", dodao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI