White: Jones se mora uozbiljiti, izgubio je mnogo fanova!

UFC 22.09.2012 09:36h Autor:

Dana White

Jon Jones danas će imati tijekom dana veliki susret sa šefom Danom Whiteom kako bi napokon uživo popričali o svemu što se događalo u posljednje vrijeme.

Očekivano glavna tema njihovog razgovora bit će sve ono što se događalo oko otkazanog UFC-a 151 zbog njegovog odbijanja da meč za titulu prvaka odradi protiv Chaela Sonnena, koji je bio spreman uskočiti u borbu samo osam dana prije njegova održavanja.

Iako ne znamo koliko je dobro za borca da praktički na dan meča sudjeluje u jednom takvom razgovoru i remeti mu se nužno potreban mir, Dana očito to želi obaviti što je prije moguće. Predsjednik UFC-a tvrdi i da nije točno sve što je Jones govorio ovih dana.

"Drago mi je što je rekao određene stvari, ali bilo je tu i netočnih informacija, poput one da nije znao da prijeti otkazivanje cijele priredbe zbog njegovog odbijanja meča protiv Sonnena. Ne znam je li ga sram zbog svega toga, ali trebao bi se početi ponašati malo ozbiljnije i shvatiti da se u posljednje vrijeme mnogo fanova okrenulo protiv njega", rekao je Dana.

To se i potvrdilo na sinoćnjem vaganju kada je Jonesovo pojavljivanje u dvorani izazvalo poprilično veliko negodovanje među publikom te je na kraju izviždan, a on je to popratio samo smiješkom.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI