White: Jones je prava mala diva!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2013 08:58h Autor:

White i Jones

Dana White nerijetko je prilično proračunata osoba, no njegova pozicija u UFC-u takvo što i zahtijeva, ali unatoč tome nerijetko se zna zaletjeti i najaviti neke stvari puno prije nego što bi trebao.

Zbog toga se njegovi djelatnici iz PR-a nerijetko znaju malo naljutiti. "Odjel PR-a me mrzi. Uvijek su ljuti na mene jer sve najavim prije nego što bih smio. Imamo u UFC-u i jednu malu divu, mislim da se Jon Jones upravo tako ponaša, ali tako je kako je", rekao je Dana.

Twitter jer njegovo pravo malo oružje koje zaista koristi s guštom i upravo se na njegovom profilu nerijetko mogu pronaći ekskluzivne informacije, a to se ponajprije odnosi na ugovaranje novih mečeva. Kada se radi o nekoj pravoj malo "bombi", gotovo je sigurno da će to White najprije objaviti na svom Twitteru.

"Ja sam iskrena sam osoba i na Twitteru možete često od mene čuti stvari koje nisu tipične za osobe na ovakvom položaju. Ako izjavite nekakvu glupost i mene spomenete, ja ću onda uzvratiti istom mjerom. Mi smo preko Twitter u kontaktu s fanovima, dijelimo im razne nagrade, a ljudi vole takve stvari", dodao je čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI