White: Jones i Weidman su se trebali boriti u Madison Square Gardenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2015 11:51h Autor:

Jones vs. Weidman (Ilustracija)

Chris Weidman se prije nekoliko dana javno upitao "Jon Jones, tko je to?" sugeriravši da je već zaboravio na UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji kojem je oduzeta titula zbog kriminalnog progona koji upravo traje. Povod za ovakvu izjavu je bila najava prelaska u polutešku kategoriju s obzirom da Weidman tvrdi kako u srednjoj više nema konkurencije. To je prilično hrabra izjava za nekoga tko je pojas branio tek tri puta. Što bi onda trebali reći u svoje doba Anderson Silva, Georges St. Pierre ili baš spomenuti Jon Jones?

Zanimljivo, baš nekako paralelno s Wedimanovom izjavom, UFC-ov predsjednik Dana White je otkrio zanimljiv podatak. Elitna promocija je dugo spremala upravo dvoboj Weidmana i Jonesa i to u njujorkškom Madison Square Gardenu.

"Chris Weidman i Jon Jones u htjeli međusobnu borbu kako bi vidjeli tko je kralj New Yorka. Razgovarali smo o toj opciji prilično dugo", otkio je predsjednik UFC-a dodavši da se  meč trebao održati u poznatoj dvorani u New Yorku.

Od takvog scenarija naravno neće biti ništa iz dva razloga. Prvi i osnovni je prometna nesreća koju je skrivio Jones, a zbog koje je barem za sada završio UFC karijeru. Drugi je političke prirode. Po tko zna koji put je, naime, MMA ostao kratak kada je u pitanju slavni grad (država). Tamo je slobodna borba i dalje zabranjena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI