White: Jones želi borbu s Cormierom, a ne s Gustafssonom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2014 09:22h Autor:

Jon Jones

Još se uvijek čeka da aktualni prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones potpiše ugovor i pristane na borbu s Alexanderom Gustafssonom. I dok Šveđanin čeka na revanš javio se i Daniel Cormier koji želi uskočiti u borbu s Gustafssonom i to za privremenu titulu. No, Dana White otkrio je neko nove detalje vezan uz ovaj slučaj.

Predsjednik najjače svjetske MMA promocije nije najsretniji što Jon Jones odugovlači, a sad je otkrio da prvak baš i ne želi borbu s Gustafssonom već bi radije na suprotnoj strani vidio Cormiera.

"Moramo razjasniti neke stvari. Ljudi misle da smo u pregovorima oko ugovora s Jonesom, ali nismo. Jon Jones još uvijek ima pet borbi za odraditi po ugovoru. U ovom trenutku pokušavamo s njim dogovoriti borbu s Gustafssonom. No, on tu borbu ne želi. Lorenzo i ja smo bili na sastanku s Jonesom kako bi potpisali ugovor o borbi, a on je rekao da bi radije meč s Cormierom.", rekao je Dana White.

Vjerojatno bi vrlo brzo mogli saznati kako će se cijela priča rasplesti. Uostalom i Dana White je rekao da niti meč Cormier vs Gustafsson nije nemoguć.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI