White: Jones, budi pametan! Greg Jackson ti nije obitelj!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2012 05:01h Autor:

Dana White

Dani Whiteu je još uvijek jedna od glavnih tema otkazana priredba UFC 151, a pogotovo Jon Jones i njegov glavni trener Greg Jackson, za kojeg smatra da se igra s borcima uvjeravajući ih da ih smatra svojom obitelji.

Greg Jackson i Dana White definitivno se ne vole, ako je i do prije nekoliko tjedana u to bilo ikakvih sumnji, one su u posljednje vrijeme nakon otkazivanja UFC-a 151 i Jonesovog odbijanja borbe protiv Chaela Sonnena definitivno otklonjene.

No, predsjednika UFC-a pomalo brine što se Jackson na neki način poigrava sa svojim borcima uvjeravajući ih da su oni svi skupa jedna velika obitelj, a zapravo prvenstveno gleda kako bi što više zaradio.

"Ovo sam već i ranije govorio, ali ponovit ću još jednom. On je prije svega ostalog ponajprije poslovni čovjek koji je sagradio oko sebe jedan dobar posao. 'Mi smo obitelj, mi smo obitelj', to je ono što je non stop ponavljao Evansu i Jonesu te da se zbog toga neće zajedno boriti. Rekao sam im obojici da im on nije otac, da im on nije uopće nikakav obitelj. Ako sutra stvari krenu loše, hoće li Greg biti tu za njih, hoće li im on plaćati račune? Hoće li se on brinuti za njihovu obitelj, pravu obitelj? Naravno da neće. Kad je na kraju morao donijeti odluku, odlučio se za Jonesa ispred Evansa jer mu on može donijeti veću zaradu i to je činjenica. Imao sam vrlo dug razgovor s Evansom o tome", otkrio je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI