White: Jones bi trebao prihvatiti "image" lošeg dečka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2015 10:43h Autor:

Jon Jones

Je li Jon Jones dobar ili loš dečko? Na početku karijere je njegovao image pozitivne, dobre i pametne osobe, a UFC se nadao da će upravo takav borac biti njihov svojevrsni zaštitni znak u "main stream" medijima. No, prvak je zagrebao i po onoj drugoj strani. Razbio je Bentley u pijanom stanju, potukao se s Cormierom na pozornici, a i njegovo općenito ponašenje je često od fanova okarakterizirano kao bahato i umišljeno.

Sve to je dovelo do toga da niti njegov šef Dana White ne zna je li on "dobar ili loš" dečko? White smatra da ga većina smatra lošim, no da tu nema ništa lošeg i da bi on morao prigrliti upravo taj image.

"Mislim da mu pristaje. On je na koncu u svemu ovome izašao kao borac s lošom reputacija. Sve što se dogodilo iza i ispred kamera, kada su odrađivali intervjue nakon one makljaže u MGM Grand Areni. Sve ukupno Jones je zaista bio negativan lik u čitavoj priči", potvrdio je njegov šef.

Što o svemu misli sam Jones?

"Pokušavao sam se oduprijeti tome. Nitko ne želi biti loš dečko, no u isto vrijeme ljudi me tako gledaju. Sada sam se naučio i to prihvatiti. Nema problema, dajte…", zaključuje.

Jones će 4. siječnja imati najveći ispit karijere kada se u Las Vegasu sučeli s prvi izazivačem Danijelom Cormierom na UFC-u 182.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI