White: Ja vodim pregovore za borbu Mayweathera i McGregora! Ne vjerujte svemu što čitate

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.06.2017 11:21h Autor:

Dana White

Predsjenik UFC-a, Dana White, demantirao je navode L.A. Timesa i potvrdio da je ipak on glavni čovjek u pregovorima za veliki boksački meč između Floyda Mayweathera i svoje najveće zvijezde, Conora McGregora.

L.A. Times je citirajući neimenovanog izvora prenio vijest da će pregovore s Mayweatherovim timom voditi sami vlasnici UFC-a, odnosno glave matične WME-IMG kompanije, Ari Emanuel i Patrick Whitesell.

“Sada živimo u takvom svijetu gdje ne možete vjerovati svemu što pročitate”, rekao je White za TMZ. “Tko bi drugi vodio pregovore za borbu Mayweather- McGregor?  Tko? Što u WME-u znaju o ugovarnju velikih borbi? Ne baš previše.”

Unatoč prošlogodišnjoj prodaji UFC-a WME-IMG grupi, White je i ostao na poziciji predsjednika kompanije te se nedavno i pohvalio kako je sa svojim prvakom, McGregorom, postigao dogovor oko meča koji bi svim uključenim stranama trebao osigurati milijune dolara. White je već naglasio da će pregovori s Mayweatherom biti teži dio i sada je još jednom potvrdio da je upravo on “za kormilom”.

“Vjerujte mi, ja vodim pregovore oko Mayweathera i McGregora… Kada budem znao nešto više, obavijestit ću vas.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI