Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Ja sam se skoro dva puta onesvijestio! | Fight Site

White: Ja sam se skoro dva puta onesvijestio!

UFC 07.07.2013 10:04h Autor:

Dana White

Dana White još je u danima prije održavanja borbe između Andersona Silve i Chrisa Weidmana najavio da će slavni Brazilac odmah dobiti priliku za revanš ukoliko je bude htio u slučaju da izgubi titulu prvaka.

To se na kraju i dogodilo, prema trenutnim razmišljanjima Andersona revanša ipak neće biti, a mnoge zanima kako je predsjednik UFC-a proživljavao trenutke u kojima je završila gotovo sedmogodišnja Andersonova vladavina u srednjoj kategoriji.

"Bilo je stvarno jebeno uzbudljivo, ja sam se sav oznojio i dva puta skoro onesvijestio. Anderson se uspio uvući Weidmanu u glavu nakon što se izvukao iz neugodne situacije u prvoj rundi, ali sustigle su ga neke stvari i završio je nokautiran. To je bio pravi meč. Kad bi došlo do revanša, mislim da bi Anderson odabrao sličnu taktiku", rekao je Dana.

Neki sumnjaju da je meč namješten, ali prvi čovjek UFC-a to je odlučno demantirao. "To je najgluplja stvar koju sam čuo u svom životu", odgovorio je White te je nagovijestio da ovime vjerojatno propada plan o meču Jones VS Anderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI