White iznio nove informacije o zdravstvenom stanju Maxa Hollowaya: “Želim da uzme pauzu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2018 17:55h Autor:

Max Holloway

Zdravstveni problemi udaljili su u posljednji trenutak Maxa Hollowaya s nedavno održane UFC 226 priredbe na kojoj se trebao boriti s Brianom Ortegom. Iako njegovo stanje još uvijek nije u potpunosti objašnjeno, Dana White iznio je neke nove informacije po kojima izgleda da je situacija kod prvaka sve bolja i bolja.

“Dobro je”, rekao je White novinarima nakon vaganja za UFC on FOX 30 priredbu. “Dobro se oporavlja. Dali su mu jedan vremenski okvir. No ja bih čak volio pričekati i nešto duže ako treba samo da bude na 100 posto”, izjavio je predsjednik UFC dodajući da ni sam ne zna o kojem se točno periodu radi.

Kao što je već i ranije potvrđeno, nije u pitanju bio lakši moždani udar.

“Ili se radilo o potresu mozga ili o posljedicama skidanja kilograma. Još se ne može točno ustvrditi, ali znamo da je dobro i da mu zdravlje ide nabolje. Želim da uzme jednu pauzu. Bez obzira na to koliko daleko bila njegova dogovorena borba, ja bih bio zabrinut zbog njega čim krene sa sparinzima. Ne želim da čini takve stvari dok to stvarno ne bude potrebno. Želim mu dati još vremena. Želim da bude zdrav”, poručio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI