White ispalio: Očekujemo 2.5 milijuna prodanih PPV prijenosa za meč Conor vs. Khabib!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.09.2018 19:11h Autor:

Conor McGregor

U iščekivanju prve velike press konferencije uoči UFC-a 229, koju ćemo večeras od 23:00 sata pratiti uživo iz New Yorka, predsjednik elitne promocije Dana White je ispalio u intervjuu za ESPN kako planiraju prodati čak 2.5 milijuna PPV prijenosa za ovaj mega event koji slijedi.

Za sada rekord drži UFC 196 sa 1.6 milijuna  prodanih PPV prijenosa koji je također predvodio Conor McGregor (zajedno s Nateom Diazom), no White vjeruje da je moguće podići ljestvici za gotovo jedan milijun.

“Gledajte, ovo je mega event. Mnogo je priče o tome da će ovaj event biti prodan u 2 milijuna PPV-a. Ali u ovom trenutku procjenjujemo da će to ipak biti oko 2.5 milijuna s obzirom na veličinu borbe. Najveći meč koji smo do sada organizirali je bio Diaz vs. McGregor s gotovo 1.6 milijuna prodanih prijenosa. Onda smo suorganizirali i meč McGregora i Mayweathera. Ali ovo je ipak najveći meč do sada i da budem iskren, jedan od najvećih u povijesti borilačkog sporta”, objasnio je White gostujući u emisiji “Ge Up”.

Govoreći o intrigantnom i nikad dosadnom odnosu s irskom super-zvijezdom, Dana White priznaje da nekada nije lako. Kao i da nekada moraju trpiti neke stvari koje inače ne bi trebali…

Večeras press konferencija koju svi čekamo, a možete je uživo pogledati putem ovog članka! (VIDEO)

“Surađujemo jako dobro s Conorom. Surađujemo uspješno. Ima nekih stvari s kojima se morate suočiti kada radite s McGregorom, ali na koncu se sve to isplati. Recimo incident u New Yorku. Očito je kako je on mislio da može doći u New York i riješiti na cesti problem s Khabibom. To je ludo razmišljanje. Ili recimo, najnormalnije je da Conor zakasni na press konferenciju više od sat vremena”, opisuje White.

Progovorio je i o dvogodišnjem izbivanju svoje najveće zvijezde što je ujedno i velik udarac za kompaniju.

“Već sam to puno puta rekao, ne bi me čudio da više nikada nije ušao u borilište nakon što je zaradio onoliko novca. Ali on se voli boriti. Realnost jest takva da kada zaradite toliko novca koji ranije niste imali, kada si pokupuješ sve te stvari, riješiš svoju obitelj, zabaviš se…ali na kraju ti sve to dojadi. Conoru je trebalo dvije godine da se zaželi borbe”, zaključuje Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI