White ipak odlučio borcima ostaviti bonuse

UFC 17.07.2013 09:45h Autor:

Dana White

Dana White početkom srpnja najavio je mogućnost ukidanja bonusa za najbolji meč, nokaut i submission večeri koji se dijele nakon svakog održanog eventa u iznosi od 50 tisuća dolara borcima.

Predsjednik UFC-a bio je potaknut sve brojnijim kritikama da su manje poznati borci iznimno slabo plaćeni u UFC-u, a na taj način mogao bi njima povećati honorare.

"Bonuse smo uveli kao neki znak pažnje prema borcima, to je nešto što im nikad nije obećano. Uvijek nam se činilo to kao dobar potez, ali izgleda da se nekima ne sviđa i da bi radije da više novca dobiju borci iz donjeg dijela", rekao je Dana tom prilikom.

No, čini se da se ipak ništa neće promijeniti, spomenuti bonusi ostaju i dalje u igri. Otkrio je to White prilikom konferencijskog poziva za medije vezan uz event UFC on Fox 8.

"Ne, nećemo ukidati bonuse. Nakon što sam razgovarao s mnogima na tu temu odlučili smo bonuse zadržati, borci su bili potpuno jasni da i dalje žele spomenute bonuse, kao i one diskrecijske", otkrio je prvi čovjek UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI