White: Imali smo dogovorenu borbu Jones vs. Weidman

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2015 12:08h Autor:

Jon Jones vs. Chris Weidman

Zar ne bi bilo sjajno vidjeti Jona Jonesa i Chrisa Weidmana jednog nasuprot drugome u oktogonu? Lako moguće da ovaj dvojac nikada nećemo vidjeti u Madison Square Gardenu zbog politike koja blokira održavanje MMA borbi u državi New York.

UFC-ov Predsjednik Dana White potvrdio je u nedavnom intervjuu na UFC Fan Expo-u kako su i Jones i Weidman bili zainteresirani sučeliti se na prvom eventu koji se trebao održati u New Yorku Cityu. Bilo bi više nego zanimljivo vidjeti dva najdominantnija njujorška borca u borbi večeri.

"Chris i Jon su se htjeli boriti kako bi ustanovili tko je stvarni kralj New Yorka. Pričali smo o toj borbi duže vrijeme", rekao je White novinarima.

Naravno, problem nije samo nesposobnost da se legalizira MMA u New Yorku, nego i Jonesovi problemi sa zakonom zbog kojih ga je UFC suspendirao na neodređeni vremenski period.

S druge strane, pred Weidmanom je nova borba za obranu pojasa. Pojas UFC-ove srednje kategorije braniti će četvrti put protiv Lukea Rockholda. Datum ove borbe još nije definiran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI