White ignorira McGregorove ideje o partnerstvu i tvrdi: “Ferguson na UFC-u 219!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2017 11:33h Autor:

Dana White i Conor McGregor

Prilično disonantni tonovi se mogu čuti na relaciji Conor McGregor – Dana White. I dok je Irac u izjavi koju je dao u srijedu zvučao prilično neuvjerljivo kada je u pitanju njegov povratak u UFC, te ustvrdio da mu je potreban “partnerski odnos u kompaniji da bi se vratio u Octagon”, White je u izjavi koju je dao istog dana potvrdio “da bi se McGregor mogao vratiti već ove godine”.

Pretpostavljate, o partnerskom odnosu i prepuštanju udjela u kompaniji svom prvaku, nije govorio…

Predsjednik UFC-a je uvjeren 100 posto da drugih opcija osim meča protiv Tonyja Fergusona u ovom trenutku nema! Dapače, on već govorio o nastupu McGregora na UFC-u 219, koji ne na rasporedu predzadnji dan u 2017. godini.

“Conor i dalje želi odraditi meč prije kraja ove godine. Tako da ćemo vidjeti što će se događati”, izjavio je White na ovu temu gostujući u poznatom “The Jim Rome Showu”.

No, White je dodao da ne treba u budućnosti niti otpisati još neki “crossover” meč koji bi Irac odradio u boksu. Dakako, uz UFC-ovu asistenciju kao u slučaju meča s Mayweatherom.

“Spreman je za povratak u slobodnu borbu, a ja znam da nisam za to da ponovno radimo taj boksački crossover. No, nikada ne reci nikada”, dodao je zagonetno čelnik elitne promocije.

Upitan jesu li diskutirali o eventualnom “super meču” protiv Georgesa St. Pierrea, White odgovara:

“Nikada nismo pričali o tome. GSP-ovom kampu se sviđa ta ideja, a Conor se može boriti protiv bilo koga. I uvijek će biti dobar. Ali, ako Georges pobijedi Bispinga, mora se boriti protiv Roberta Whittakera kako bi ujedinio pojaseve u srednjoj kategoriji.

Gotovo u isto vrijeme, u irskom Dublinu, McGregor je davao prilično različite izjave. Kao da dvije strane uopće ne komuniciraju ili kao da nisu “na istoj stranici”. Irac je potvrdio da bi za povratak u UFC trebao dobiti dio kompanije i postati UFC-ov partner. Teško je očekivati da bi se takav potres mogao odraditi do UFC-a 219 koji slijedi za manje 8 tjedana.

Hladan tuš za UFC – McGregor potvrdio: “Da bih se vratio u Octagon, želim biti promotor i partner!” (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI