White i Jones reagirali na Cormierovo napuštanje titule

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2018 11:52h Autor:

Cormier vs Jones

Daniel Cormier htio je pod svojim uvjetima ostati bez pojasa pa se tako sinoć odrekao titule u poluteškoj, umjesto da je pričekao početak borbe između Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona kada bi automatski, prema planu, ostao bez iste.

“Neću dozvoliti da mi ju itko oduzme jer oduzimanje titule znači da si napravio nešto krivo. A ja nisam. Tako da mi ju neće oduzeti nakon što sam je uspješno branio tri i pol godine”, poručio je Cormier u svojoj izjavi za ESPN, da bi Dana White nekoliko trenutaka nakon što je saznao vijest preko MMAjunkie portala odgovorio svom prvaku:

“U ovim trenucima je malo dramatičan. Sve se to događa zbog njegove mržnje prema Jonesu. Mi mu zapravo ne bi nikad oduzeli titulu, već bi ju on napustio.”

Cormierov potez još je nakon vaganja komentirao njegov najveći rival.

“Čuo sam da je napustio pojas i mislim da je to dobro izgleda. Većina ljudi ionako zna da on nikada nije bio prvak. Skidam mu kapu za titulu u teškoj, ali u poluteškoj sam ja prvak od 2011. godine. To su činjenice. Taj mu je pojas poklonjen jer me nikad nije pobijedio. No, on uvijek ima mogućnost riješiti sve dvojbe, izazvati me i možda postati legitimnim dvostrukim prvakom”, komentirao je Jones koji će danas ponovno imati priliku zasjesti na tron.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI