White: Herb Dean je pogriješio

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2014 20:24h Autor:

Barao i Faber (photo by: Joe Camporeale - USA today)

Renan Barao je prošlu noć obranio svoj naslov prvaka pobjedom protiv Uriah Fabera, no ostao je dojam da je borba prekinuta prerano. Iako je i Dana White više puta ponovio kako Herba Deana smatra najboljim sucem na svijetu, ovog puta je i on ustvrdio da je Dean pogriješio.

"On rijetko griješi, ali ovog puta je pogriješio", rekao je White kada je bio upitan o odluci Deana da prekine meč. Iako je Barao bio dominantan i nekoliko puta dovodio Fabera u tešku situaciju, u toj situaciji ipak nije nanosio toliko teške udarce, a to je potvrdio i sam Faber.

"Barao je bio odličan, dočekao me jednim preciznim udarcem, ja sam pao, a on me krenuo dovršiti. Herb Dean mi je viknuo da se branim, a ja sam se već dobro branio, pokrio sam glavu rukom i apsorbirao udarce, a drugom sam mu uhvatio nogu i sakrio se iza nje, pa nije mi nanosio veliku štetu. Pošto je rekao da se branim, a ja sam smatrao da se već jako dobro branim, ispružio sam palac da pokažem da sam ok, no borba je prekinuta", rekao je "California Kid" te dodao: "Drago mi je da imamo sjajnog prvaka, a ja se okrećem novim izazovima koji su pred mnom, s ciljem da jednog dana ponovno postanem prvak."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI