Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Guillard je godinama tratio talent | Fight Site

White: Guillard je godinama tratio talent

UFC 08.10.2011 04:47h Autor:

Dana White

Melvin Guillard je slavio u posljednjih pet mečeva, a pobijedio je i u osam od svojih devet zadnjih dvoboja. Ukoliko pobijedi i Joe Lazona, smiješi mu se prilika za naslov prvaka u lakoj kategoriji UFC-a. No, nije sve bilo tako savršeno prije samo tri godine. Guillard je tada bio na rubu zakona zbog problema s kokainom, a rezultati nisu bili niti približno ovako brilijantni.

Predsjednik UFC-a, Dana White, priznaje kako je u Guillardu vidio najgore traćenje talenta uopće u MMA-ju.

“volim Melvina i način na koji tako naporno trenira. Oduvijek sam mislio da je velik talent, samo ga je prije nekoliko godina tratio. Sve se okrenulo i zbog toga sam jako sretan”, izjavio je White i dodao:

“Ima toliko dobrih boraca u lakoj kategoriji tako da nismo sigurno tko je sljedeći u nizu za mjesto izazivača. Vidjet ćemo. Mnogo je kvalitete i mnogo potencijalnih dvoboja. Uzbuđen sam zbog meča protiv Lauzona. Ako ga pobijedi, bit će sigurno u kombinacijama za titulu”, priznaje White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI