White: GSP može birati hoće li Andersona ili Hendricksa

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2013 07:36h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre nedavno je još jednom uspio obraniti svoju titulu prvaka UFC-a u velter kategoriji, iako se oko tog meča vežu brojne kontroverze. Nick Diaz optužio ga je najprije da nije imao bandaže sukladne pravilima te zatim da je bio pretežak na službenom vaganju, što je praktički i sam GSP potvrdio za jedan kanadski medij da je istina.

No, čini se da se čelnici UFC-a takvim pričama ipak ne zamaraju previše te su odlučili polako planirati idući GSP-ov nastup, a poznato je da im je on jedan od najvećih izvora prihoda kad je u pitanju PPV. Ovog puta neće UFC odlučiti s kim će ući idućim u oktogon, već će mu ponuditi da sam odabere.

"Doslovno ću nazvati Georgesa kako bih saznao koga on želi za idućeg protivnika. Možda se želi boriti protiv Andersona Silve ako on pobijedi u svojoj idućoj borbi. Sigurno mu neću odbiti ispuniti tu želju, a može odabrati i Johnyja Hendricksa."

"Ako se dogodi da GSP izgubi u meču protiv Andersona, neće ostati bez svog pojasa prvaka, on će i dalje moći spustiti svoju kilažu na 77 kilograma i nakon toga recimo tek odraditi meč protiv Hendricksa", rekao je Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI