Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: GSP je prihvatio Andersona kao protivnika! | Fight Site

White: GSP je prihvatio Andersona kao protivnika!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2012 09:45h Autor:

Georges St-Pierre

Dana White još je jednom potvrdio da bi uskoro trebali gledati dvoboj između Andersona Silve i GSP-a! Jedini preduvjet je da Kanađanin u svojoj idućoj borbi svlada Carlosa Condita.

Potraga za idućim Andersonovim protivnikom je, prema svemu sudeći, zaista okončana. Priliku protiv aktualnog prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji neće dobiti ipak Chris Weidman, kojeg je, rekli bismo, nekako favorizirao Dana White, već bi to trebao biti Georges St-Pierre.

Obje strane već su potvrdile zainteresiranost za održavanje tog dvoboja, iako svaka strana ima svoje određene male preduvjete, no UFC je definitivno zainteresiran za tu borbu. Lorenzo Fertita nedavno je to otkrio u razgovoru za LA Times, a sada je informaciju potvrdio i Dana White.

"Ta borba vjerojatno bi se mogla održati u catchweightu do 81 kilogram. GSP je već pristao, on također želi taj meč", otkrio je Dana.

Ukoliko se meč odradi u catchweightu, to bi značilo da bi borba bila isključivo prestiž karaktera, pa UFC-u svejedno i dalje ostaje problem pronaći novog izazivača, no kako bi ova borba bila održana tek početkom 2013. godine, daje im sasvim dovoljno vremena da sad na miru traže novog kvalitetnog izazivača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI