White: GSP i Anderson će se boriti pred 100 tisuća ljudi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2012 08:50h Autor:

Dana White

Dana White i dalje ne odustaje od svog velikog plana o borbi između Georges St-Pierrea i Andersona Silve. Brazilca je očito već nagovorio, no zato Kanađanin još uvijek nije rekao svoje "da" za taj meč.

Radi se o borbi koja bi se održala otprilike za pola godine, a trenutno su tri lokacije u igri. Dallas u Teksasu, koji je ujedno i prva opcija, a rezervne opcije su Kanada i jedan nogometni stadion u Brazilu. White želi organizirati njihov meč "na pola puta" između Brazila i Kanade, a u Teksasu bi vrlo rado ugostili jedan od najvećih mečeva u UFC-ovoj povijesti.

Moglo bi se vrlo lako dogoditi da to bude priredba koju će uživo gledati čak 100 tisuća ljudi u dvorani, koliki je kapacitet Cowboys Arene.

"Zbog toga se i nadamo otići tamo, želimo prodati 100 tisuća ulaznica. Želim da to bude meč koji će jedva čekati i Anderson i GSP, jer će oboje zaraditi nevjerojatno puno love, a to ne treba nikoga čuditi. Ovo je borba za povijest, okršaj trenutno prvog i drugog P4P najboljeg borca na svijetu", rekao je Dana.

Hoće li do toga zaista doći moglo bi biti poznato već koncem studenog. GSP je najavio odmah nakon borbe s Conditom da će uzeti nekoliko dana odmora i onda donijeti odluku koja je najbolja za njegovu karijeru, a Dana je rekao da mu je dao deset dana da razmisli o cijeloj toj priči.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI