Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Garantiram vam da ću natjerati Andersona da se bori protiv Jonesa! | Fight Site

White: Garantiram vam da ću natjerati Andersona da se bori protiv Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2012 08:55h Autor:

Dana White

Može li se dogoditi čudo i da ipak u oktogonu ugledamo Andersona Silvu i Jona Jonesa? Dana White kaže da će napraviti sve kako bi se to ostvarilo.

Predsjednik UFC-a svjestan je da aktualni prvak njegove organizacije u srednjoj kategoriji, Anderson Silva, jednostavno bez prave konkurencije trenutno u svojoj kategoriji. Teško da bi ga netko od postojećih boraca mogao ozbiljnije ugroziti i ne čudi stoga što zagovara njegovu borbu s Jonom Jonesom u poluteškoj kategoriji.

No, Anderson se ne da, odmah nakn melč protiv Bonnara u Rio de Janeiru rekao je da se više neće boriti u poluteškoj te da se vraća u svoju srednju kategoriju.

"Smatram da bi meč protiv Jonesa bio fantastičan. Znam da moj čovjek uporno govori 'ne, ne i ne' za tu borbu, ali ponudit ćemo Andersonu toliki novac da jednostavno neće moći odbiti našu ponudu i napokon će reći 'da, da, da' za meč protiv Jonesa", uvjeren je Dana.

Čini se da je prema svemu sudeći došlo do nekakvih manjih komplikacija kad je u pitanju realizacija meča između Andersona i Georgesa St-Pierrea. Osim što on već ima dogovorenu borbu za mjesec dana protiv Carlos Condita, prema određenim izvorima sjajni Kanađanin ne smatra se trenutno spremnim za tako veliki izazov s obzirom da se tek nedavno oporavio od iznimno teške ozljede koljena i operacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI