Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White Fitchu: Otkaz je bio čisti posao, ništa osobno! | Fight Site

White Fitchu: Otkaz je bio čisti posao, ništa osobno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2013 09:51h Autor:

Dana White

Unatoč devet godina koje je proveo u promociji i unatoč činjenici da je rangiran kao 9. najbolji velteraš svijeta, UFC je početkom godine otpustio Jona Fitcha. Mnogi se slažu kako score od 1-2-1 u zadnja četiri meča, i nije razlog za otkaz tako kvalitetnom i iskusnom borcu. No, politika UFC-a koji se pokušava riješiti prekomjernog broja skupih boraca i njega je koštala "pedale".

Amerikanac je prije nekoliko dana izjavio kako je u "UFC-u vladalo neprijateljsko raspoloženje" što je, pogađate, naišlo na žestoku reakciju njegovog bivšeg šefa Dane Whitea.

"Dok je bio s nama platili smo mu 302 tisuće dolara ekstra bonusa. 302 tisuće!! To je novac koji smo mu ja i Lorenzo dali van svih ugovora i naših obveza. Zaradio je 130 tisuća dolara na račun FOTN bonusa. Je li to neprijateljsko radno okruženje? To što Jon Fitch govori je čisto sranje", ustvrdio je White i dodao:

"Fitch je rekao da nastupajući u UFC-u nikada nije dobio poštenu priliku. To je takvo sranje. Dobio je sve prilike koje je mogao dobiti. Borio se protiv GSP-a za naslov, ali ga je ovaj prebio kao vola. Jesmo li ga tretirali drugačije od drugih?"

Na kraju je White bivšem zaposleniku poručio…

"U poslu se nekada s nekim poriječkaš, tako je bilo i s Jonom. No, nije istina da sam ja imao nešto protiv njega. To je sve bilo prenapuhano. Dao sam mu nekoliko prilika koje nije iskoristio, a on sada pokušava sve prikazati kao nekakvu osobnu stvar. Ovo je najdalje od osobnog što može biti. Ovo je samo posao. On ima 35 godina, a od 2011. je ubilježio 1-2-1. Rekao sam da će potpisati za neku drugu promociju i tamo biti zvijezda. Upravo to se dogodilo. Je li to loše za Jona Fitcha?", zpitao se na kraju White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI