Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White želi unajmiti nutricionistu kako bi Cris Cyborg došla u UFC | Fight Site

White želi unajmiti nutricionistu kako bi Cris Cyborg došla u UFC

UFC 03.01.2013 12:20h Autor:

Cris Cyborg

UFC je toliko zainteresiran za dvoboj između Ronde Rousey i bivše Strikeforceove prvakinje Cris Cyborg da je spreman unajmiti nutricionista koji će Brazilku dovesti do potrebne kilaže da bi se meč i održao.

Poznato je, naime, da Ronda Rousey želi dvoboj u bantam kategoriji dok Cyborg inzistira na pet kilograma više, odnosno meču u pero diviziji. S obzirom da Brazilka tvrdi kako bi joj skidanje kilograma ozbiljno ugrozilo zdravlje, Dana White je odlučio demantirati takve tvrdnje i ponuditi joj pomoć poznatog nutricionista Mikea Dolcea.

"Može se spustiti na tu kilažu. Mi imamo eksperta koji vam može pomoći da na zdrav način spustite kilograma. Imamo Mikea Dolcea koji je pomogao hrvačima da spuste kilograme, a pritom se osjećaju jako dobro. Sto posto je spreman raditi s njom, a to neće koštati niti dolara Cris Cyborg", poručio je White ponajboljem ženskom borcu svijeta kojoj ovih dana ističe kazna zbog zlouporabe dopinga.

Čini se kako je spuštanje kilaže uvjet da se Santos priključi ostalim vrhunskim borkinjama u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

"Cyborg treba skinuti kile, ako se želi ukrcati na ovaj brod. Ako želi biti dio UFC-a, onda to mora napraviti u bantam kategoriji. Najgluplja stvar koju je mogla učiniti jest uzeti Tita Ortiza kao svog menadžera!", dodao je White koji već od ranije ima problema sa svojim bivšim borcem i članom UFC-ove Kuće Slavnih.

Podsjećamo, Ortiz je savjetovao Cyborg da ne spušta kilograme i da se bori izvan UFC-a jer bi nastupom u nižoj kategoriji izgubila svaku prednost protiv ustoličene prvakinje Ronde Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI