Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Drago mi je da se Barry umirovio | Fight Site

White: Drago mi je da se Barry umirovio

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2014 21:39h Autor:

Pat Barry

Dva dana nakon što je Pat Barry objavio prekid svoje MMA karijere oglasio se i predsjednik UFC-a Dana White. On je izrazio svoje simpatije prema Barryu, no također i izjavio da mu je drago što je vidio da je Barry svjestan kada je došlo vrijeme da kaže dosta.

"Sretan sam, Pat Barry je prošao kroz teške borbe, uvijek je bio atraktivan za gledati, no kada budete nokautirani par pute za redom, mislim da je vrijeme da se umirovite", rekao je White o Barryu.

Još je dodao: "Pričao sam s mnogo momaka i drugih boraca i svi gaje simpatije prema Barryu i cijene ga. Jedan Brock Lesnar, koji uistinu ne mari ni za koga, rekao je da mu je Barry drag. A ako si drag Lesnaru, onda stvarno moraš biti je**** dobar lik."

Pat Barry je prije koji dan prekinuo svoju svoju MMA karijeru sa skorom 8-7, odnosno 5-7 u UFC-u, a u posljednje dvije borbe nokautiran je vrlo brzo od strane Shawna Jordana i Soe Paleleia. O svom nastavku karijere nije rekao ništa, ali šuška se da bi se uskoro mogao vratiti svom bazičnom kick boxu i potpisati za Glory.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI