White: Diazu nitko nije ponudio meč u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2013 09:33h Autor:

Nick Diaz i Dana White

Menadžer Nicka Diaza, jednog od najproblematičnijih UFC-ovih boraca, Cesar Gracie, gostovao je ranije ovog tjedna u jednoj radio emisiji koja se emitira na portalu BJPenn.com.

Tom prilikom najavio je kako su čelnici UFC-a odlučili omogućiti njegovom borcu novi nastup u toj organizaciji nakon što je nedavno organizirao svoj vlastiti event, na kojem se on ipak nije borio.

"Nick je proteklih nekoliko dana proveo u Las Vegasu, on trenutno ima ponudu na stolu od UFC-a i to je sve što mogu reći. Trenutno se još uvijek ne zna što će se napraviti, ali Dana mu je ponudio borbu. Ne smijem pričati tko bi mu bio protivnik, ali moglo bi biti zanimljivo", rekao je Gracie.

No, čini se da je istina ipak nešto drukčija nakon što je svoju stranu priče javnosti otkrio predsjednik Dana White koji je demantirao da je poslana ikakva ponuda Nicku.

Ubrzo je reagirao je Cesar Gracie koji se opravdavao da je krivo citiran, iako je pitanje zbog čega je onda pustio da tu vijest prenesu svi svjetski MMA mediji bez njegovog demantija. "Krivo sam shvaćen, nema nikakvog ugovora, nema nikakve ponude", rekao je kratko Gracie tek nakon Whiteove reakcije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI