Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Diazov kamp zna istinu i ne znam zašto sada igraju te igrice | Fight Site

White: Diazov kamp zna istinu i ne znam zašto sada igraju te igrice

UFC 15.02.2012 06:45h Autor:

Photo by Combatlifestyle.com

Čelnik UFC-a, Dana White, je pokušao razjasniti situaciju vezanu uz planove prvog izazivača, a u jedno i privremenog prvaka u velter diviziji njegove promocije, Carlosa Condita. Nakon što je revanš protiv Diaza bio vrlo izgledan scenarij, no i nakon što je Diaz pao na testu za droge pa je ta opcija otpala, White kaže kako se Condit sada okreće meču protiv Georgesa St. Pierrea.

“Da raščistim cijelu ovu stvar. Bio sam u Brazilu gdje smo snimali TUF. Dignuo sam se ujutro i nazvao sam Carlosa. Rekao sam mu da ne znamo kada će se točno GSP vratiti. Ne, znam kako razmišljaš, no trebao bi odraditi revanš – poručio sam mu. On je odgovorio da nema nikakvih problema i dogovor je bio da se ponovno čujemo u petak kada bi on stigao u Las Vegas kako bi dogovorili borbu do kraja”, izjavio je White demantiravši tako tvrdnje braće Diaz da je Condit prihvatio revanš samo zato što je znao za pad na testu na droge.

“Te sam se noći vraćao sa seta i dobio sam sms poruku od jednog mog suradnika koji mi je otkrio podatak da je Diaz pao na testu. Nazvao sam Cesara koji je već to znao. Pitao sam ga jesu li oni ludi? Kako taj dečko može upropastiti takvu šansu? Pa Condit je već prihvatio revanš. Rekao sam mu da će Komisija sigurno biti stroža prema njemu jer mu je ovo već drugi prekršaj. Dobit će godinu dana suspenzije i uzet će mu 40 posto plaće”, dodaje White opisujući svoj razgovor s Diazovim trenerom.

Čelnik UFC-a je još jednom stao na stranu Carlosa Condita.

“I Cesar zna da je Condit prihvatio meč prije nego što je znao za test. Zašto bih ja štitio tog dečka? Što ja imam od toga? Oni to znaju i sada igraju tu neke igrice. Pa čovjek je pobijedio i nije trebao nikakav revanš”, zaključuje White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI